Magazin > VIP
18326 ogledov

Charlene za mizo jokala, Albert naj bi solze ignoriral

princesa charlene Profimedia
Insajder se spominja neprijetne večerje v palači.

Veselje je bilo veliko, ko se je Charlene 8. novembra po več kot osmih mesecih iz Južnoafriške republike vrnila nazaj v Monako, a žal to veselje ni dolgo trajalo … Charlene naj bi le nekaj dni po prihodu odpotovala v kliniko v Švico. Več o tem TUKAJ.

Knez Albert je že večkrat poudaril, da njene težave in odhod v Švico niso povezane z njunim zakonom, a govoric, da v zakonu škripa, se par verjetno nikoli ne bo znebil …

Tudi zato ne, ker princesa v javnosti nikoli ni znala skriti svoje žalosti oziroma nejevolje. Žalostno zgodbo o princesi je sedaj z mediji delil tudi Tom Sykes, strokovnjak za kronane glave, ki je za "The Daily Beast", povedal, da mu je insajder razkril, da je Charlene pred leti med kosilom v palači ves čas jokala. Vsi prisotni, ki jim je bilo menda zelo neprijetno, so videli njene solze, Albert pa jih ni opazil oziroma jih ni hotel opaziti. "Nisem razumel, zakaj ni preprosto odkorakala,“ naj bi izjavil vir, ki meni, da je princesa želela, da bi njeno žalost vsi videli. 


 

Komentarjev 2
  • arabo001 07:11 03.december 2021.

    Ha,ha,ha,ha,.... nezrele in neodgovorne "punce". Vse bi bile rade "princeske", ko pa pridejo na vrsti tudi obveznosti pa v jokec...... To ni tisto, kar so si perdstavljale. Pač dandanašnje razvajene povzpetnice.

  • dd 18:05 02.december 2021.

    Na žalost, vse kaže, da imamo drugo Diano.