Magazin > VIP
40 ogledov

Charles Haddon naredil samomor

(Foto: My Space) Žurnal24 main
Britanski pop pevec Charles Haddon, član skupine Ou Est Le Swimming Pool, je po razprodanem koncertu v Belgiji naredil samomor. Splezal je na 18 metrov visok drog in skočil v smrt.

Charles Haddon je bil po besedah prijateljev precej depresiven, potem ko se je na njihovem koncertu na festivalu Pukkelpop v Belgiji poškodovalo neko dekle.

 

Pretresen zaradi nesreče

Član njegove skupine Ou Est Le Swimming Pool je namreč skočil med občinstvo, pri čemer je hudo ranil mlado obiskovalko. Organizatorji so takoj poklicali rešilca, Charles pa si še nekaj ur po nesreči ni opomogel.

 

"Charlesa so opazili med plezanjem na 18 metrov visok drog, ki stoji na parkirišču za odrom. Nenadoma je skočil z njega in v trenutku ga ni bilo več," je razložil eden izmed obiskovalcev festivala.

 

Policija je nemudoma prispela na kraj dogodka, kjer so našli 22-letnega Charlesa. "Njegova smrt je bila nedvomno samomor," je pojasnil Marc Rubens, predstavnik tamkajšnje policije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.