Magazin > VIP
37 ogledov

Charles komaj čaka vnuka

William, Charles, Kate Middleton Reuters
Potem ko sta princ William in Kate Middleton z veselo novico o naraščaju razveselila mnoge, se vnuka še najbolj veseli prinčev oče Charles.

Williamov oče, princ Charles je presrečen, da bo postal dedek. "Postati dedek pri mojih letih je zelo lepo, če lahko tako rečem," je povedal 64-letnik in dodal, da ga je novica res fantastična. "In zelo sem vesel, da je moja snaha bolje počuti, hvala bogu," je še dodal. Kate je namreč morala za nekaj dni v bolnišnico, kjer se je zdravila zaradi hude jutranje slabosti. Bolnišnico pa je včeraj že zapustila.

Charles pa se je tudi pošalil na svoj račun. Potem ko sta avstralska voditelja radijske postaje s pretvezo, da sta kraljica Elizabeta in princ Charles, poklicala v bolnišnico in izvedela, kakšno je zdravstveno stanje bodoče mamice, je princ William novinarjem odvrnil: "Kako pa veste, da nisem radijska postaja?"

Potomec ali potomka princa Williama in vojvodinje Cambriška bo za princa Charlesa prvi vnuk ali vnukinja. Charles ima s pokojno princeso Diano še sina, princa Harryja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.