Magazin > VIP
19 ogledov

Charlie in Denise skupaj na počitnicah

Charlie Sheen Reševalni pas/Twitter
Charlie Sheen in Denise Richards, nekdanja ljubimca, sta se odločila, da njuni prepiri ne bodo razklali družine. Čeprav že dolgo nista več par, sta se letošnje praznike odločila preživeti skupaj

Charlie Sheen je na svojem Twitter profilu presenetil s fotografijo, na kateri se smehlja skupaj s svojo bivšo ljubeznijo Denise Richards, njunima hčerama Sam in Lolo ter Denisino posvojenko Eloise. Vesela druščina uživa na neznani tropski lokaciji, Sheen pa je ob fotografiji zapisal: "Kaj je boljšega od počitnic sodobne družine? Rad preživljam zimski dopust z Denise Richards in najinimi otroki."

Znano je, da se Charlie in Denise, kljub razhodu, odlično razumeta, prelepa igralka pa je večnega žurerja velikokrat branila tudi v medijih. So skupne počitnice morda kaj več kot le prijateljska gesta? Denise namreč ne skriva prijateljevanja s Sheenom, saj je tudi ona na Twitterju objavila fotografijo moderne družine in ob njej zapisala: "Večerja z družino ... lepi časi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.