Magazin > VIP
19 ogledov

Charlie Sheen bo spet zibal

Charlie Sheen ima iz prejšnjih zakonov tri hčerke, s tretjo ženo pa pričakujeta Žurnal24 main
Igralec Charlie Sheen in njegova tretja žena Brooke Mueller pričakujeta svojega prvega otroka, je potrdil njun predstavnik za javnost.

Dvainštiridesetletni Charlie Sheen in njegova dvanajst let mlajša žena Brooke Mueller sta zaradi bodočega naraščaja presrečna. Po igralčevih besedah naj bi bila Brooke krasna mamica, saj se zelo lepo razume z vsemi njegovimi otroki iz prejšnjih zakonov.

Spomnimo: igralec in nepremičninska agentka sta se poročila maja letos v Los Angelesu po enoletni zvezi. To je zanj tretji zakon. Prvič se je poročil leta 1995 z manekenko Donno Peele, ki jo je zapustil zaradi Denise Richards, s katero je bil poročen štiri leta. Čeprav sta se ločila leta 2006, še vedno pereta umazano perilo prek medijev in se borita za skrbništvo nad svojima hčerkama Sam in Lolo. Iz zveze s Paulo Profill ima Charlie še triindvajsetletno hčer  Cassandro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.