Magazin > VIP
24 ogledov

Charlie Sheen se je spravil nad striptiz klub

Charlie Sheen Flynet
Igralec je nekemu striptiz klubu zagrozil s tožbo, ker so po njem poimenovali njihov VIP-prostor.

Newyorški nočni klub Cheetahs je lani v čast razvpitemu hollywoodskemu zvezdniku Charlieju Sheenu po njem poimenoval svojo VIP-sobo, v kateri so obiskovalci kluba lahko jedli suši s pomanjkljivo oblečenih deklet. Igralec, ki se po številnih norih izpadih v javnosti poskuša vrniti na pota stare slave, pa je popolnoma znorel, ko je izvedel za to. Njegov odvetnik je tako poslal klubu grožnjo s tožbo, saj bi po njegovem mnenju to lahko škodilo njegovemu ugledu na račun njihovega zaslužka.

Lastnik striptiz kluba Sam Zherka pa ne razume, zakaj se zvezdnik pritožuje, saj meni, da mu je pravzaprav naredil uslugo. "Mislili smo, da bi bilo zabavno po njem poimenovati sobo," je povedal. Toda ko je prejel pismo igralčevega odvetnika z grožnjo s tožbo, je umaknil naziv sobe, kar pa sicer ni imelo vpliva na njegovo poslovanje, kot je povedal. "Ne razumem, kako bi lahko suši škodil njegovemu imenu. Če nič drugega, smo mu naredili uslugo," je še dodal.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.