Magazin > VIP
29 ogledov

Charlie tvital med seksom

Charlie Sheen Flynet
Nekdanje dekle Charlieja Sheena je razkrilo, da je igralec med njunimi posteljnimi dogodivščinami uporabljal družabno omrežje Twitter.

Bree Olson (na fotografiji), nekdanje dekle Charlieja Sheena, v svoji novi pesmi Hollywood Douchebag poje: "Med seksom z mano je preko Twitterja pošiljal sporočilca." Bree je izdala, da je Charlie ravno odkril Twitter, ko sta se začela dobivati, in da je med pisanjem teh verzov imela v mislih prav njega. "Res je, tvital je med rjuhami. Popolnoma je bil navdušen na Twitterjem, jaz pa zaradi tega nisem bila prav nič užaljena. Prav nasprotno, zdelo se mi je zelo zabavno," je povedalo Sheenovo nekdanje dekle, ki je po poklicu pornoigralka.

Zvezdnica zabavne industrije za odrasle pravi, da v pesmi ne opisuje le dogodivščin s Sheenom, temveč tudi dogodivščine z ostalimi ljubimci. "Je le lahka, zabavna pesem o Hollywoodu na splošno," pravi Bree. Tovrstne igrice pa igralca ne bodo več zabavale, saj je Charlie konec tedna zaprl svoj Twitter profil, čeprav se je v zgodovino tega družabnega omrežja vpisal kot zvezdnik, ki je v 48 urah dosegel kar milijon sledilcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.