Magazin > VIP
31 ogledov

Charliejeva sinova mučila pse

Denise Richards FameFlynet
Dvojčka Charlieja Sheena Max in Bob sta nasilna, trdi Denise Richards.

Igralka Denise Richards je socialni službi sporočila, da ne bo več skrbela za otroka svojega bivšega moža Charlieja Sheena. Triletna dvojčka Bob in Max živita pri Richardsovi, ker so njuni materi Brooke Mueller, ki je zasvojena z drogami, odvzeli skrbništvo, zanju pa ni bil sposoben skrbeti niti njun slavni očka. 

Richardsova je v pismu razložila, da sta fanta zelo nasilna. Po njenem mnenju je za njuno neprimerno vedenje kriva Muellerjeva. Kot trdi igralka, sta se fanta pogosto obnašala kot zombija in njene pse brcala v glavo. Triletnika naj bi živali prijela za glavo in opazovala, kako so se začele od bolečin zvijati in cviliti. Razpoloženje otrok se je iz trenutka v trenutek spreminjalo. Psa sta lepo božala, nenadoma pa ga začela daviti. Grozila naj bi tudi, da bosta živali ubila.

Max in Bob pa nista bila nasilna le do psov, ampak tudi do Denisinih treh hčera. Tudi njih naj bi brcala, davila, grizla …

Denise je razložila še, zakaj meni, da je Brooke kriva za nasilnost fantov. Ko sta se vrnila z obiska pri materi, je Bob v njeno hčer vrgel igračo. Zaradi rane na glavi je morala v bolnišnico. Fanta je po obiskih pri materi tudi večkrat tlačila mora, trdi Richardsova.

Bob se nasilno vede tudi v vrtcu. Tudi tam je trpinčil druge otroke in vzgojiteljice. Zdravniki so Denise svetovali, naj fanta odpelje k psihologu, s čimer pa se njuna mati ni strinjala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.