Magazin > VIP
25 ogledov

Charlize goljufa pri dekolteju

Charlize Theron Flynet
Igralka uporablja majhne trike, da bi bil njen dekolte videti bolj bujen, saj ima, kot je priznala, zelo majhne prsi.

Južnoafriška lepotica Charlize Theron, ki ji njen lepi obraz in telo zavida marsikatera ženska po svetu, ni zadovoljna s svojim dekoltejem, zato ob posebnih priložnostih poskrbi, da je videti polnejši. "Včasih me je to motilo, vendar sem se navadila uporabljati male trike, s katerimi si večam prsi in samozavest," je priznala. Zvezdnica sicer ni nikoli razmišljala o lepotni operaciji, si pa včasih, ko ve, da bo njen dekolte prišel do izraza, v modrček namesti silikonske vložke. "Seveda jih uporabljam tudi jaz. Vse ženske, ki nimajo prsi, si pomagajo tako," je prepričana.

Igralka je sicer lani dvema vzhajajočima igralkama darovala dva svoja podpisana silikonska vložka, ki naj bi ju nato prodali za okoli tisoč dolarjev oziroma 800 evrov. "Potožili sta mi, da sta vedno v dolgovih, pa sta se mi zasmilili," je svojo odločitev pojasnila Charlize.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.