Magazin > VIP
69 ogledov

Charlize in Sean zaročena

Charlize Theron Sean Penn Profimedias
Charlize Theron je rekla da.

Novembrski izlet v Pariz je bil za Charlize Theron in Seana Penna nekaj posebnega. Igralec je namreč svoji izbranki zastavil tiso vprašanje. In ona je rekla da. 

Par se je med obiskom Pariza zaročil. Pri tem pa nista povsem upoštevala tradicije. Na Charlizinem prstancu se namreč ne sveti velik diamantni prstan. "Prstana ni, a to ne pomeni, da nista zaročena," pravi dobro obveščeni vir. 

Charlize je že večkrat poudarila, da nikoli ni sanjala o veliki poroki, kar pa ne pomeni, da si ne želi resne zveze. "Tako bom rekla. Nikoli nisem sanjala o beli obleki. Opazovanje drugih, ko se poročijo? Mislim, da je to zanje čudovito, a če sem čisto poštena, običajno tam sedim preprosto obupana. To naj bi bil dan za proslavljanje ljubezni, a vidiš le par, ki je ves večer ločen, ker skrbi, da se imajo vsi v redu. Izgleda kot veliko dela. Starejši kot si, bolj daješ poudarek stvarem, ki so res pomembne," meni igralka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.