Magazin > VIP
7638 ogledov

Charlize Theron v strahu pred Tomom Hardyjem, zahtevala je varovanje

Charlize theron, tom hardy Profimedia
Tom Hardy se je odzval na besede Charlize Theron, da se ga je med snemanjem film Pobesneli Max: Cesta besa bala.

Med zvezdnikoma Tomom Hardyjem in Charlize Theron naj bi med snemanjem filma Pobesneli Max: Cesta besa leta 2015 večkrat počilo, in to zelo glasno. Kolumnist časnika New York Times Kyle Buchanan je v knjigi "Blood, Sweat & Chrome: The Wild And True Story Of Mad Max: Fury Road" razkril, da je Charlize Hardyja ozmerjala, ker jo je pustil več ur čakati. "Skočila je iz avta in ga začela zmerjati. Rekla je: 'Zahtevam 100 tisoč dolarjev kazni za vsako minuto čakanja.' In: "Kako nespoštljiv si.'" se snemanja spominja kamerman Mark Goellnicht. "Bilo je hrupno in vetrovno. Verjetno je slišal le delček njenega govora, a dovolj, da je prišel do nje in rekel: 'Kaj si mi rekla?'"

Hardy je nastopil tako agresivno, da se ga je Charlize prestrašila in producentu naročila, da jo mora spremljati na vsakem koraku.

Za nastalo situacijo je Charlize krivila producenta Douga Mitchlla. "To je moški, ki je drugemu moškemu oprostil nesprejemljivo vedenje. Nisem se počutila varno."

Hardy se je na njene besede odzval. "Če pogledam nazaj ... V mnogih pogledih so mi stvari zrasle čez glavo. Pritisk na naju je bil na trenutke ogromen. Ona je ob sebi potrebovala bolj izkušenega partnerja. Tega ne more zaigrati. Morda bi se sedaj, ko sem starejši in grši, bolje odrezal."

Komentarjev 1
  • Catherine_Hartnett 12:13 24.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎