Magazin > VIP
22 ogledov

Charlize zaradi afere besna na Kristen

Kristen Stewart, Charlize Theron FameFlynet
Ni dovolj, da je na Kristen Stewart zaradi afere s poročenim režiserjem jezen cel svet, bes nad zvezdnico je izrazila še njena soigralka Charlize Theron.

Charlize in Kristen, ki sta skupaj zaigrali v filmu Sneguljčica in lovec, ki ga je režiral Kristenin ljubimec Rupert Sanders, trenutno nista v najboljših odnosih. Charlize je tako kot vsi ostali zgrožena nad njuno afero, predvsem zato, ker je z Rupertovo ženo Liberty Ross v odličnih prijateljskih odnosih. "Charlize je zelo besna na Kristen zaradi skoka čez plot s poročenim moškim, še bolj pa jo jezi, ker je Liberty njena dobra prijateljica," je za ameriški spletni portal RadarOnline.com razkril vir.

"Med snemanjem filma sta se zelo zbližali, Charlize je Kristen dajala nasvete, počutila se je kot njena starejša sestra. Kristen je celo prosila, ali bi bila botra njenemu posvojenemu sinčku Jacksonu. Zelo sta se zbližali, zato je še toliko bolj jezna zaradi afere, saj se ji Liberty zelo smili."

Sicer pa se je Kristen po aferi javno opravičila vsem, ki jih je prizadela, predvsem Robertu Pattinsonu. Ta Kristenine prevare še ni javno komentiral, a je s tem, ko se je odselil od nje, jasno pokazal, kaj si misli.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.