Magazin > VIP
84 ogledov

Charlotte osvobodila princeso Beatrice

Beatrice EPA
Nihče rojstva princese Charlotte ni bil tako vesel kot princesa Beatrice, Williamova sestrična.

Hčerka princa Andrewa, princesa Beatrice, naj bi bila več kot vzhičena, da je Kate princu Williamu poklonila še enega dediča. Princesa Charlotte je četrta v vrsti za prestol, kar pomeni, da je Beatrice padla na sedmo mesto, in tega dejstva je 26-letnica več kot vesela. Sedaj ji babice namreč ni treba več vprašati za dovoljenje za poroko, kar pomeni, da se sedaj lahko zaroči z Američanom Davom Clarkom, s katerim je že osem let v zvezi.

Če gre verjeti britanskim časopisom, pa je Dave pred Beatrice že pokleknil. Za roko naj bi jo zaprosil na sanjskem otoku St. Barths, kjer sta preživljala novoletne praznike. Govorice je dvor sicer demantiral.

Kakor koli že, princesa se sedaj lahko zaroči in tudi poroči. Kot je znano, sta Andrew in Fergie Davu zelo naklonjena. Mladenič prihaja iz zelo premožne družine, dela pa za milijarderja Richarda Bransona pri Virgin Galactic.

Beatrice je svojega fanta sicer spoznala preko Williama, s katerim je Dave obiskoval univerzo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.