Magazin > VIP
21 ogledov

Chelsea je oddana

1/11
Žurnal24 main
Obdana s prijatelji in družino je hči nekdanjega predsednika Billa Clintona in državne sekretarke Hillary Clinton zakorakala v zakonski stan.

V mestu Rhinebeck se je včeraj zgodila poroka leta, Američani pa so jo označili kar za poroko stoletja. Podrobnosti o poroki so bile ves čas skrite pred mediji. Chelsea Clinton in Marc Mezvinsky, ki sta skupaj že od študentskih let, sta namreč v svojem stilu želela mirno poroko, katere stroški so vseeno narasli do štirih milijonov evrov.

Na poroki naj bi bilo med 400 do 500 svatov, nevestina mama Hillary Clinton je nosila obleko Oscarja de la Rente, Chelsea pa je bila oblečena v kreacijo Vere Wang. "S ponosom in navdušenjem sva gledala krasno poroko Chelsea in Marca, ki sta bila obdana s prijatelji in družino. Ne bi si mogla želeti bolj popolnega dne za praznovanje začetka njune skupne poti in zelo sva srečna, da lahko sprejmeva Marca v našo družino. V imenu mladoporočencev bi se vsem zahvalila za lepe želje in pa prebivalcem Rhinebecka, ki so nas toplo sprejeli,“ sta v izjavi za javnost povedala ponosna starša Bill in Hillary.

Brez Oprah in Baracka
Na poroki ni bilo kraljice pogovnih oddaj Oprah Winfrey, kot se je sprva pisalo. Že prejšni teden pa je tudi predsednik Obama povedal, da ni med povabljenimi gosti. So pa bili med svati igralec Ted Danson, producent Steven Bing, več kongresnikov in drugih vplivnih demokratov. "Želiva jima vse najboljše. Dobra človeka sta, zelo družinsko usmerjena,“ je skupaj s soprogo dejal Danson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.