Magazin > VIP
53 ogledov

Cher bo sinu plačala poroko

Cher je izjavila, da bo sinu ob strani stala vse življenje, kot se za mamo tudi Žurnal24 main
Chaz, Cherin otrok, ki se je rodil kot hči, nato pa si z operacijo spremenil spol, bo svoji dolgoletni ljubezni čez nekaj mesecev obljubil večno zvestobo. Poroko bo plačala mati.

Pevka Cher, katere hči Chastity je pred tremi leti spremenila spol in postala Chaz, je ameriškim medijem dejala, da bo plačala sinovo poroko z njegovo dolgoletno prijateljico in mu ob strani stala vse življenje. Chez in Jennifer Elia naj bi se poročila čez nekaj mesecev.

Chaz je nedavno zelo razburil igralko Angelino Jolie, ko ji je ponudil pomoč. Meni namreč, da ima težave s spolno identiteto tudi njena petletna hči Shiloh. "Ljudje o Shilohini spolni usmerjenosti razglabljajo že kar nekaj časa, in to samo zato, ker se rada oblači v moška oblačila. To je smešno. Stara je komaj pet let, pa že menijo, da ima težave s spolno identiteto. To Brada in Angelino zelo moti – vsakogar bi," je takrat za revijo OK! povedal vir blizu zvezdniškemu paru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.