Magazin > VIP
23 ogledov

Cher se bo poročila s Hells Angelom

Cher FameFlynet
Zvezdnica Cher naj bi jeseni že tretjič skočila v zakonski jarem. Tokratni srečnež je 42-letni Tim Medvetz, član znanega motociklističnega kluba Hells Angel.

Ameriški mediji poročajo, da se bo igralka in pevka Cher jeseni spet poročila. Tokrat s 24 let mlajšim Timom Medvetzom, članom zloglasne motociklistične bande Hells Angela. Njun skok v zakonski jarem naj bi bil hiter in intimen, zgodil pa naj bi se v Las Vegasu. Sprehod do oltarja bo zaključek njunega road tripa po Ameriki. "Cher in Tim hočeta z motorjem prevoziti Ameriko, za konec pa se želita ustaviti v poročni kapelici v Las Vegasu, kjer si bosta obljubila večno zvestobo," je za ameriški National Enquirer povedal Cherin bližnji prijatelj.

Bodoča mladoporočenca sta se hotela poročiti že prej, a do tega zaradi prezasedenih urnikov ni prišlo. Zaljubljenca sta se za nekaj časa razšla, 66-letnica pa je takrat celo dejala, da se ne namerava več poročiti, a sta jo sinova Chaz in Elijah Blue prepričala v nasprotno.

Cher je bila poročena že dvakrat. V prvi zakon je skočila s Sonnyjem Bonom leta 1963, v drugo pa se je poročila z glasbenikom Greggom Allmanom, leta 1975.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.