Magazin > VIP
16 ogledov

Cherie je Tonyju dala na prvem zmenku

Cherie v knjigi veliko namiguje na seks, točneje na dober seks, in na to, kako d Žurnal24 main
Bralci odlomkov iz knjige spominov Cherie Blair bi zaradi politike skoraj spregledali sočno priznanje, da se je njen prvi zmenek z nekdanjim premierjem končal v postelji.

Včasih je mogoče zelo veliko povedati zelo na kratko. Cherie Blair, najbolj znana med nekdanjimi britanskimi prvimi damami, je s štirimi kratkimi stavki uspelo zelo veliko povedati o prvem zmenku s takrat bodočim možem.

Cherie nekateri očitajo, da na politični sceni vse bolj postaja to, kar je Victoria Beckham že dolgo v svetu zabave – samopromocijska kraljica! Že do sedaj so ji očitali, da je svojo vlogo prve dame in nekdanje prve dame vedno drago prodajala: z govori, s knjigo o drugih nekdanjih ženah ministrskih predsednikov, včasih pa celo s podarjenimi nakupi.

Dragi spomini
Odkar so začeli izhajati odlomki iz njenega življenjepisa Govorim v svojem imenu, so se ti očitki okrepili. Za objavo odlomkov naj bi dobila veliko – šestmestno vsoto funtov, kar je najmanj sto tisoč funtov. V knjigi vsekakor razkriva veliko sočnih podrobnosti iz zakulisja britanske politične scene, posebej o dolgoletnem rivalstvu med Tonyjem Blairom in njegovim naslednikom na Downing streetu 10 Gordonom Brownom, ki ga očitno ni nikoli dobro prenašala, vendar vas ne bom moril s politiko, ker je v knjigi toliko drugih dobrot.

Seks pri kraljici
Odmevno je, na primer, posredno priznanje, da sta s Tonyjem seksala pod kraljičino streho. Cherie piše, da je bil najmlajši otrok Blairovih, sin Leo, spočet med obiskom pri krepostni kraljici Elizabeti II., in sicer na njenem škotskem gradu Balmoral.

Blair se je v zgodovino vpisal kot edini službujoči britanski premier 20. stoletja, ki je postal oče, ker je Cherie – tako ona – pozabila vzeti s seboj vzeti kontracepcijo. Ker kraljice verjetno res ni mogla vprašati, ali ima na gradu kaj viška kontracepcije, in ker Tony očitno ni (dovolj dobro) pazil, se je družina Blairovih zaradi noči, preživete v gosteh pri kraljici, devet mesecev pozneje povečala na šest članov.

Se zgodi, celo pridnim katoliškim dekletom, kakršna je bila Cherie, dokler ni spoznala med dekleti priljubljenega Tonyja, takrat še študenta, ki je hotel postati roker. Ja, v knjigi je tudi precej namigovanja na seks, točneje na dober seks, in na to, kako dober ljubimec je njen mož.

Z večerje na avtobus, z avtobusa v posteljo
"Najboljše" je posredno priznanje, da mu je dala že na prvem zmenku. Ne s temi besedami. Dogodke po večerji na prvem zmenku – spoznala sta se med študijem na univerzi v Cambridgeu – je opisala na kratko, vendar zelo jasno.  "Odpeljala sva z avtobusom. Bil je dvonadstropen in šla sva na zgornje nadstropje, na katerem ni bilo nikogar. Do takrat, ko sva izstopila, sva drug drugega veliko bolje poznala, kot sva se poznala, ko sva stopila na avtobus. Naslednje jutro sva se še veliko bolje poznala." Uf! Napiše tudi, da je imel "Tony tako močno telo". Telo? Uf, uf!

Cherie očitno ni skrbelo tradicionalno opozorilo mater, "da fante pri dekletih zanima samo ena zadeva" ali pesem Carole Kind z naslovom Will You Still Love Me Tomorrow? (Me boš jutri še ljubil?). Ni se bala, da je Tony zjutraj ne bo enako spoštoval kot jo je zvečer …

Petkrat na noč
Cherie Tonyja ne hvali prvič. Shranil sem odlomek iz njunega nekaj let starega intervjuja za Sun, objavljenega med volilno kampanjo leta 2001. Cherie Blair bo C. B., Tony Blair bo T. B., izpraševalec pa Sun.

C. B.: Daj, no, Tony, sleci se. Naj vidijo telo v super formi, o katerem sva govorila.
T. B.: Zadrži roke, Cherie!
Sun: Kako zelo ste v formi, Tony?
C. B.: Zelo (je v formi)!
Sun: A to pomeni najmanj petkrat na noč?
T. B.: Najmanj, lahko tudi večkrat, odvisno od tega, kako se počutim.
Sun: Ste vedno za stvar?
C. B.: Vedno je za stvar!
T. B.: To bo dovolj – intervju je končan. In ne bomo se poljubljali za fotografiranje. Greva, ženska, čas je, da mi skuhaš večerjo!

In precej velikanski penis?
Morda bi morali omeniti še britanskega radijskega novinarja in časopisnega kolumnista Johna Humphrysa, ki je pred leti javno pripovedoval anekdoto o tem, kako sta z Blairom sočasno urinirala. Kolikokrat v življenju se ti zgodi, da lulaš ob premierju? Seveda je poškilil (kar počno skoraj vsi moški s penisi standardne in manjših velikosti, ne pa tudi moški z orjaki), da bi videl, kolikšnega ima. Ugotovil je, da ima "quite an enormous penis", kar ni nič drugega kot "precej velikanski penis"!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.