Magazin > VIP
1724 ogledov

Cherin libido premočan celo za njenega 40 let mlajšega ljubimca

Alexander "AE" Edwards, Cher Profimedia
Ne more zadovoljiti njenega "apetita".

Pevka Cher se je hvalila, da ima s svojim 40 let mlajšim partnerjem Alexandrom Edwardsom najboljši seks svojega življenja. Ta naj bi bil tako pester, njen libido pa tako močan, da ji 37 let stari Edwards težko sledi. "AE je razočaran in ne ve, kaj naj naredi. Vsakič, ko se loti dela v studiu, ga Cher hoče... Vse to postaja zanj preveč in iskreno rečeno - breme za zvezo," pravijo viri.

Pevka je producenta spoznala novembra 2022, romanca pa se je ohladila maja. Ljubezni sta novo priložnost dala jeseni. "Cher je mislila, da samo izkorišča njen status in denar. A odločila se je, da bo sledila srcu in mu dala še eno priložnost. Od takrat sta nerazdružljiva," je vir povedal za Radaronline. 

Da je njegove posteljne sposobnosti zvezdnica tako pohvalila, je za Alexandra velika čast. Konec koncev je pevka v svoji spalnici razveseljevala največje lomilce src v šovbiznisu, med drugim tudi Toma Cruisa, Vala Kilmerja, Warrena Beatyja in Gena Simmonsa.

"Cher pravi, da jo je zveza pomladila za 40 let in da je njeno zdravje boljše, kot je bilo v zadnjih letih, kar vpliva tudi na njen libido. Upajmo, da ta Alexandra ne bo odgnal," je še dodal vir.

Komentarjev 1
  • Pierre 18:28 22.oktober 2023.

    Kad se stara klada rasplali dugo drži vatru!!!