Magazin > VIP
23 ogledov

Cheryl Cole plačali za molk?

Cheryl Cole, Paula Abdul, Simon Cowell Žurnal24 main
Britanska pevka Cheryl Cole želi biti plačana za opravljeno delo v ameriškem šovu X Factor, ustvarjalci oddaje pa ji honorar ponujajo v zameno za molk.

Britanska pevka Cheryl Cole, ki so jo po samo štirih dnevih odpustili kot žirantko ameriškega šova X Factor, naj bi dobila celoten dogovorjen honorar (dva milijona dolarjev ali preračunano 2,25 milijona evrov), če se bo zavezala, da ne bo govorila o tem, kaj se je dogajalo v zakulisju.

"Cheryl bo dobila denar, če bo šlo vse po načrtih. Zadnja stvar, ki si jo želimo, je, da bi nekdo, ki smo ga odpustili, govoril slabe stvari o oddaji, še preden se je ta sploh začela. Upamo, da bomo prihodnji teden že lahko podali kratko izjavo in s tem potegnili črto pod vse skupaj. Za štiri dni dela je dva milijona ogromna številka, a glede na to, da so v oddajo vloženi multimilijonski zneski, je vredno zanjo plačati toliko denarja, samo da bo tiho," je neimenovana oseba dejala za časnik Daily Mirror.

Menda so producenti pevki naročili, da mora, če želi dobiti honorar, zaprositi za ameriško vizo. "Ne želijo ji plačati. Gre za šahovsko igro," je neimenovani vir dejal za spletni portal Hollywood Reporter.

Sodeč po viru blizu pevke – ki uradno sicer še ni bila odpuščena iz šova, govori pa se, da jo bo zamenjala Nicole Scherzinger – želi biti za svoje delo plačana iz principa, saj se je zaradi oddaje preselila v Los Angeles.

Cheryl namerava zaprositi za vizo, saj si želi biti prisotna pri končni montaži oddaje. Govori se, da jo bodo imenovali kot gostujočo žirantko.

Menda je pevka zavrnila dvakrat boljšo ponudbo za žirantko angleške različice oddaje, ki so jo začeli snemati 1. junija.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.