Magazin > VIP
30 ogledov

Cheryl Cole toži X Factor

Cheryl Cole FameFlynet
Britanska pop zvezdnica Cheryl Cole je bila lani sodnica v pevskem šovu, plačila pa še vedno ni prejela.

Kljub temu, da so producenti Cheryl Cole odslovili, še pred se je oddaja predvajala, britanska pevka od njih zahteva denar, poroča TMZ. Odločila se je, da ga bo dobila s tožbo. Odgovorne oddaje X Factor toži za dobra dva milijona ameriških dolarjev.

Podpisala je pogodbo za dve sezoni. Za prvo bi dobila 1,8 milijona, za drugo pa dva milijona dolarjev, tudi če se v šovu ne bi pojavila. Producenti so ji tudi obljubili, da ji bodo dali še 100 tisoč dolarjev za obleke za prvo sezono, 25 tisoč dolarjev za stilista, 15 tisoč dolarjev na mesec za bivanje v Los Angelesu in 2500 dolarjev na mesec za splošne življenjske stroške.

A Colovo so odslovili, še preden se je oddaja predvajala na malih ekranih. Producenti so bili prepričani, da jo bo ameriško občinstvo težko razumelo zaradi angleškega naglasa. Nadomestili so jo z Nicole Scherzinger, slednjo pa z Britney Spears.

V tožbi je navedeno, da je plačilo za prvo sezono dobila, niso pa ji plačali za drugo in za vse stroške, ki jih je imela. Pevka tako zahteva več kot 2,3 milijona dolarjev odškodnine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.