Magazin > VIP
24 ogledov

Cheryl odpuščena zaradi naglasa

Cheryl je presenečena in razočarana nad nenadno odločitvijo šefov. (Foto: Flynet Žurnal24 main
Britansko pevko Cheryl Cole so kot sodnico odpustili iz ameriške različice pevskega šova The X Factor.

Po navedbah ameriških medijev so britansko pevko Cheryl Cole, ki je bila še prejšnji teden potrjena kot sodnica na šovu, kjer izbirajo pevske talente, odpustili. Zamenjala jo bo ameriška pevka Nicole Scherzinger, znana po petju v skupini Pussycat Dolls.

Sprva je bilo predvideno, da bo Nicole poleg Stevea Jonesa vodila oddajo, sedaj pa bo sedela ob boku sodnikov Simona Cowella, Paule Abdul in L.A.-ja Reida. Steve bo oddajo tako vodil sam.

Še vedno ni točno jasno, zakaj so se šefi odločili, da Cheryl ne bo v ameriški različici šova, po nekaterih navedbah pa naj bi jo odpustili zaradi angleškega naglasa. Po poročanju TMZ-ja je "bila njena angleščina ubijalska, njen naglas se je komaj razumel, povrhu vsega pa se ni ujela z drugimi sodniki."

Cheryl Cole, Paula Abdul, Simon Cowell | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main


"Cheryl je zelo šokirana in presenečena, saj tega ni pričakovala," je povedal njen prijatelj za britanski The Sun. Sodnica je bila v angleški različici od leta 2008 in se je zelo veselila sodelovanja v ameriški.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.