Magazin > VIP
20 ogledov

Cheryl padla v nezavest

Njeni prijatelji pravijo, da pevka preveč dela. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Britanska pop zvezdnica Cheryl Cole je na nekem snemanju omedlela.

"Zdravniki so ji svetovali, naj odpove vse službene obveznosti v prihodnjih dneh," je povedal pevkin tiskovni predstavnik, ki pa ni hotel dajati podrobnejših informacij o počutju Cheryl Cole. Kljub temu je britanski The Sun prišel do informacij, da sta pevko premagali utrujenost in trebušna viroza.

Pevka naj bi v studio, kjer je potekalo fotografiranje, prišla popolnoma izčrpana in bleda. "Ves čas je govorila, da se počuti dobro," je povedal neimenovani vir. Izčrpana Cheryl naj bi zahtevala, naj nadaljujejo z delom, in maskerjem zatrjevala, da bo videti boljše, ko jo naličijo. "Vse skupaj se je samo še poslabšalo, saj se je začela pod lučmi potiti, čez nekaj trenutkov pa je izgubila tla pod nogami. Poklicali smo zdravnika, Cheryl pa je bila videti obupno," je še razkril vir.

Pevka bo morala v prihodnjih dneh počivati, saj je od ločitve z nogometašem Ashleyjem Colom trdo delala, pišejo britanski mediji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.