Magazin > VIP
23 ogledov

Cheryl si želi otroke z bivšim možem

Cheryl Cole, Ashley Reuters
Cheryl Cole je priznala, da ji je žal, da se je ločila od nekdanjega moža, saj ga še vedno ljubi ter si želi imeti otroke z njim.

Cheryl Cole je priznala, da še vedno ljubi svoje bivšega soproga Ashleyja Colea, s katerim si želi ustvariti družino. Po skupni noči prejšnji teden v njunem bivšem domu, je pevka zaupala prijateljicam, da se je po dolgem času prvič ponovno počutila srečno in da si lahko predstavlja Ashleyja kot očeta svojih otrok. "Ne želi čakati do 30. leta in potem imeti otroke. Poleg tega meni, da je najbolj naravno, da bi bil on njihov oče,“ je povedala njena prijateljica.

Vendar pa Ashley navkljub dejstvu, da jo je v preteklosti petkrat prevaral, verjame, da je tudi Cheryl kriva za njuno ločitev ter da se bo morala tudi ona spremeniti, če si želi, da bi jima tokrat uspelo. "Njega so krivili za razpad zakona in to je bilo pošteno. Vendar mora tudi Cheryl prevzeti del krivde. Njena kariera je bila vedno na prvem mestu." Vendar so se sedaj stvari spremenile. Cheryl namreč ne doživlja sprememb le na ljubezenskem področju, temveč tudi na poslovnem, kjer se vrača k svoji bivši menedžerki Hilary Shaw.

Pevkini prijatelji in družina pa naj bi bili zgroženi ob možnosti sprave med njima, saj se bojijo, da se bo zgodovina ponovila.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.