Magazin > VIP
20 ogledov

Cheryl staknila malarijo

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Pevka Cheryl Cole, ki je pred dnevi omedlela, je zbolela za malarijo.

Britanska pop pevka je bila prejšnji mesec v Tanzaniji, kjer jo je pičil komar. V soboto se je na snemanju v Londonu slabo počutila, kar je vodilo do neljubega kolapsa.

"Ko je bila na počitnicah, je tablete proti malariji redno jemala, prav tako jih je jedla, ko se je vrnila domov. A testi so vseeno pokazali okuženost," je povedal vir za Daily Mirror.

Z njo je bil na potovanju plesalec Derek Hough, ki stoji rjavolaski ob strani in za bolezen krivi sebe. "Čisto ga je pretreslo in je ves iz sebe, kaj mora pevka prestajati, še posebej ker se je to zgodilo na potovanju, ki ga je sam načrtoval," je še znano.

Sprva so bili zdravniki prepričani, da je bila 27-letna pevka zaradi napornega urnika le močno izčrpana. Pripravlja namreč novo serijo šova The X Factor in svoj drugi samostojni album. Njen predstavnik je potrdil, da je odpovedala vse obveznosti, dokler ne bo popolnoma ozdravela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.