Magazin > VIP
2067 ogledov

Chester Bennington: Vse to so patologi našli v njegovem telesu

Chester Bennington Linkin Park
Takšni so rezultati.

Chester Bennington je julija storil samomor. Kot so pisali tuji mediji naj bi ga v njegovem domu našla sobarica. Zdaj so znani rezultati obdukcije. Pevec skupine Linkin Park je imel v času smrti v kri sledove krvi in alkohola.

Poročilo razkriva tudi, da je imel v žepu hlač, ki jih je imel na sebi, še vedno letalsko karto, s katero se je vrnil domov z družinskih počitnic.

"Rezultati obdukcije so značilni za žrtve, ki so si življenje vzeli tako, da so se obesili,“ je povedal patolog. Ob Chesterju niso našli nikakršnega poslovilnega pisma, ob njegovi postelji pa je bila na pol prazna pločevinka piva. Pevec je z družinskih počitnic prišel sam, saj je moral delati. Njegova žena je usodni klic prejela, ko se je iz Arizone z otroci vozila nazaj domov.

Sobarica je povedala, da je glasbenika nazadnje videla dan pred smrtjo, ko je prišel s počitnic in se ji, kot je povedala medijem, ni zdelo nič drugačen kot sicer. Njegova žena pa je policistom povedala, da so ga samomorilske misli obšle samo, ko je pil alkohol ter da je bil zadnjih šest mesecev trezen in ni posegal po alkoholu.

Chester Bennington Je to razlog? Magazin Je pevec skupine Linkin Park napovedal samomor? Chester Bennington Magazin Umrl pevec skupine Linkin Park
Komentarjev 1
  • Kroos 10:49 06.december 2017.

    " ... v času smrti v kri sledove krvi" - Ni čudno, da je umrl, če je imel le še sledove krvi.