Magazin > VIP
44 ogledov

Chorchyp družino spravil v jok

Chorchyp
1/7
Saša Despot
Prejšnji konec tedna je raper Chorchyp z dobrodelnim dogodkom pomagal zbirati denar za socialno ogroženo družino, ki so jo na koncu razveselili s čekom za dva tisoč evrov in jo s tem spravil v jok.

V nedeljo se je na Bledu odvijal prvi Dobrodelni Proteini.si Utrip, na katerem je približno 150 udeležencev skupaj z raperjem in profesionalnim borcem Denisom Chorchypom teklo in premagovalo ovire. Udeleženci so s plačilom prijavnine donirali denar socialno ogroženi družini iz Tržiča s štirimi otroki. Skupaj s prijavninami in prostovoljnimi prispevki bo družina dobila dva tisoč evrov.

"Neverjetno lep je občutek, ko lahko nekomu pomagaš in ko vidiš množico ljudi, ki se družijo le z enim namenom – pomagati socialno ogroženim. Ko sem ob koncu, ko smo družini predali ček, videl njihove nasmejane in hkrati solzne obraze, sem vedel, da smo naredili dobro stvar, saj so bile to njihove solze sreče. Zato bi se rad zahvalil prav vsem udeležencem in vsem, ki so pri projektu nesebično brezplačno pomagali. Vsekakor se bomo skupaj s Proteini.si trudili, da bomo še naprej pomagali socialno ogroženim," je ob koncu dogodka povedal Chorchyp.

Po športnem delu je sledil krajši glasbeni program, v katerem sta poleg Chorchypa nekaj pesmi zapela tudi Challe Salle in mlada pevka Taša Mihelčič.