Magazin > VIP
45 ogledov

Chris Federline: "Jaz sem pravi oče Britneyjinega sina"

Britney Spears, Sean Preston Federline, Jayden James Federline FameFlynet
Brat Kevina Federlina, nekdanjega moža Britney Spears in očeta njunih sinov, trdi, da je imel afero s slavno pevko in da je starejši sin njegov.

V dokumentih, ki jih je prejšnji teden vložil na sodišče na Floridi, Christopher Federline, Kevinov brat, trdi, da je on pravi oče sedemletnega sina Seana Prestona, poroča Radar Online. Proti pevki Britney Spears je namreč 18. decembra vložil prepoved približevanja. Trdi namreč, da ga je pevka in sodnica šova X Factor oropala, izsiljevala in nadlegovala.

Christopher pravi, da mu je Britney iz denarnice ukradla kreditno kartico, medtem ko je prišla h Kevinu iskat sinova Seana Prestona in Jaydena Jamesa. Povedal je, da ji je rekel, da mu je ukradla 4.500 dolarjev, ona pa se mu je le smejala in mu odvrnila, da ji je njegov brat uničil življenje. "Norčevala se je iz mene in mi rekla, da imam majhen penis," je še povedal.

"Prav tako me je izsiljevala in mi rekla, da bo, če sporočim policiji, da mi je ukradla kreditno kartico, vsemu svetu sporočila, da sem jaz pravi oče Seana Prestona in ne Kevin. Priznam, da sem spal z Britney in da sem pravi oče, vendar javnosti tega ni treba vedeti," je še povedal.

Chris še pravi, da je bila afera napaka ter da se zaradi tega ves čas ni dobro počutil in skrivnost zadržal zase, ker ni želel, da bi njegova tedanja žena Alisha izvedela, je še znano. Vir blizu pevke je tovrstne obtožbe zanikal.

Britney in Kevin sta bila poročena med letoma 2004 in 2007, v zakonu pa sta se jima rodila dva otroka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.