Magazin > VIP
23 ogledov

Chris jezi sosede

Požvižga se na pritožbe sosedov. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Chris Brown se je v hišo v zahodnem Hollywoodu vselil pred slabim mesecem, toda njegovi sosedi si že želijo, da se to nikoli ne bi zgodilo.

21-letni pevec naj bi namreč svoje sosede spravljal ob živce s preglasno glasbo, nenehnimi nočnimi obiski svojih prijateljev in slabo vzgojo. "Najmanj, kar lahko rečem, je, da je Chris Brown problematičen. Je glasen, nerazumevajoč in žaljiv do sosedov, ki niti ponoči nimajo miru," je za spletni portal Radar Online povedal neimenovani vir.

"Večina ljudi, ki živi v tej okolici, dela podnevi. Vsaj zvečer in ponoči si želijo malce miru in počitka, kar pa je ob takšnem sosedu skoraj nemogoče. Soseska ni namenjena razuzdanim zabavam, ki trajajo dolgo v noč. V takšnem okolju si ne želimo več živeti," pravi eden od Chrisovih sosedov, ki so pevca že večkrat opozorili, a se slednji na njihove pritožbe požvižga.

"To je noro. V manj kot enem mesecu je povzročil med sosedi pravo napetost, s svojim problematičnim vedenjem pa kljub številnim opozorilom nadaljuje. Sprašujemo se, kdaj se bo to nehalo," pravijo zaskrbljeni sosedi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.