Magazin > VIP
5259 ogledov

Chris Rock se je odzval na Smithovo opravičilo, očitno ne bosta več prijatelja ...

chris rock, will smith Profimedia
Smitha je primerjal z Marionon 'Sugeem' Knightom.

Will Smith se je štiri mesece po incidentu na Oskarjih, ko je udaril voditelja Chrisa Rocka, opravičil. V videu, ki ga je objavil na Facebooku, je med drugim povedal, da se je želel z Rockom pogovoriti, a mu je dal košarico. Ob tej priložnosti mu je še enkrat ponudil pogovor, opravičil pa se je tudi Rockovi mami, ki je po klofuti povedala, da ni udaril le njenega sina, ampak tudi njo. 

"Tega se preprosto nisem zavedal. Nisem razmislil, koliko ljudi je bilo v tistem trenutku ranjenih. Zato bi se rad opravičil Chrisovi mami. Njegovi družini, še zlasti njegovemu mlajšemu bratu Tonyju Rocku. Imela sva krasen odnos, Tony je bil moj prijatelj. Tega odnosa verjetno ne bom mogel rešiti," je povedal Will.

Chris se je na kolegove besede odzval med nastopom. "Vsi se postavljajo v vlogo žrtve. Če bodo vsi govorili, da so žrtev, nihče ne bo poslušal pravih žrtev. Tudi jaz, ki sem dobil klofuto od Sugea Smitha, sem šel naslednji dan v službo," je povedal Chris in dodal: "Vsi, ki pravijo, da besede bolijo, jih še niso dobili po nosu."

Rock je Smitha primerjal z glasbenim producentom Marionom 'Sugeem' Knightom, nekdanjim lastnikom založbe Death Row Records, ki se je po sporu z avtomobilom namenoma zaletel v prijatelja Terryja Carterja in ga ubil, eno osebo pa ranil. Sodnik ga je obsodil na 28 let zapora. 

 

Komentarjev 2
  • jakec1575 10:14 01.avgust 2022.

    kaki softiči. Bila je ena klofuta cloveka, ki je padel ven. Borat bi imel kaj povedati o tej zlagani ameriški trojni morali. Z joski ne smes na plazo, na vsakem vogalu je pa striptiz bar.