Magazin > VIP
1331 ogledov

Chris Rock se je že pred leti spravil nad zakonca Smith ...

chris rock, will smith Profimedia
Will Smith se je opravičil.

Igralec Will Smith je poskrbel, da letošnjih Oskarjev ne bomo tako hitro pozabili. Komiku Chrisu Rocku je namreč po šali na račun plešavosti žene Jade Pinkett Smith prisolil klofuto, za katero pa se je že opravičil.

V zapisu, ki ga je objavil na družbenih omrežjih, je poudaril, da je nasilje v vseh oblikah "strupeno in uničujoče", svoje obnašanje na podelitvi pa označil za nesprejemljivo. "Šale na moj račun so del moje službe, šala o Jadinem zdravstvenem stanju pa je bila zame preveč in odzval sem se zelo čustveno. Rad bi se ti javno opravičil, Chris. Prestopil sem mejo in nisem imel prav," je zapisal in še dodal, da ga je sram in da na svetu ni prostora za nasilje. 

Chris po Willu in Jadi udaril že pred leti

Komik Chris Rock je Oskarje vodil leta 2016 in tudi takrat je izrekel nekaj krepkih na račun zakoncev Smith, ki sta tistega leta zaradi pomanjkanja rasne raznolikosti bojkotirala prireditev.

"Jadin bojkot Oskarjev bi lahko primerjali z mojim bojkotom Rihanninih spodnjic - nisem bil povabljen! Jada je jezna, ker Will ni nominiran za film Pot zmagovalca. Razume. Ni pošteno, da je bil tako dober in ni nominiran. Prav tako ni pošteno, da je dobil 20 milijonov za film Divjo divji zahod," je takrat povedal. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.