Magazin > VIP
28 ogledov

Chris se lahko spet približa Rihanni

Rihanna se je usmilila Chrisa. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Potem ko je Chris Brown pred dvema letoma fizično obračunal z Rihanno, s katero je bil takrat v zvezi, je dobil sodno prepoved približevanja. Pevka pa je zdaj sodišče prosila, naj prepoved ukine.

Rihannin oče je pred nekaj dnevi za britanski časnik The Sun povedal, da je njegova hčerka Chrisu Brownu že pred časom odpustila napad, ki se je zgodil pred dvema letoma. Le nekaj dni po intervjuju pa je zvezdnica tudi sama potrdila očetove besede.

 

Rihanna Chris Brown | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Na sodišču je namreč zaprosila, da se petletna prepoved približevanja omili. Chris se ji do zdaj ni smel približati na manj kot 460 metrov, kar mu je po njegovih besedah močno oteževalo delo, saj se je moral z Rihanno srečevati na skoraj vsaki glasbeni prireditvi. Njegova kazen se je na pevkino prošnjo zmanjšala do te mere, da sta s Chrisom lahko v isti sobi in imata kontakt, vendar je ne sme nadlegovati in vznemirjati.

 

Odvetnik 22-letne zvezdnice je pojasnil, da se je Rihanna za zmanjšanje kazni odločila predvsem zato, ker se približuje podelitev grammyjev. Za zlati gramofonček je namreč nominiran tudi Chris, ki pa v primeru, če Rihanna ne bi zaprosila za zmanjšanje kazni, ne bi mogel priti na podelitev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.