Magazin > VIP
41 ogledov

Chris zagledan v Kim Kardashian

Kim je zmešala glavo že marsikateremu zvezdniku. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Starleta Kim Kardashian je očitno močno zaželena ženska v Hollywoodu, saj si jo je zdaj zaželel še Rihannin bivši fant, Chris Brown. Ta naj bi celo prosil Kiminega brata, naj jima uredi zmenek.

Kim, ki se je nedavno razšla s športnikom Milesom Austinom, je zadnje čase med najbolj zaželenimi ženskami v svetu zabave. Zdaj se je zanjo ogrel še Chris Brown, ki je februarja 2009 v bolnišnico spravil pevko Rihanno.

 

21-letni glasbenik je sicer dober prijatelj Kiminega brata Roba, zato ga je prosil, naj mu uredi zmenek s svojo sestro. "Chris je čisto nor na Kim, zelo si želi hoditi z njo. Zanj je najlepša ženska na svetu," je razkril neimenovani vir.

 

Chris se na govorice še ni odzval, se je pa zato oglasila Kim, ki je takoj dejala, da v njih ni niti kančka resnice. "Resnično sem se nasmejala današnjim govoricam. Toliko jih je, da še sama ne sledim več," je na svojem Twitterju zapisala zvezdnica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.