Magazin > VIP
2045 ogledov

Chrissy Teigen pred 10 leti naredila napako, sedaj plačuje visoko ceno

chrissy teigen Profimedia
Lepotica izgublja stranke.

Courtney Stodden  | Avtor: Profimedias Profimedias
Ko je bila starleta Courtney Stodden stara 16 let, se je poročila z 51-letnim igralcem Dougom Hutchinsonom. Na par so se takoj usule kritike, na mlado dekle pa tudi izjemno grde žaljivke. 

Courtney je sedaj razkrila, da je bila med tistimi, ki so jo pred desetimi leti javno žalili, tudi manekenka Chrissy Teigen, ki ji je med drugim poslala sporočilo: "Komaj čakam, da boš umrla.“ Spodbujala naj bi jo celo k samomoru.

To obnašanje bo Chrissy sedaj drago stalo. Trgovine Target, Macy’s in Bloomingdale’s so prekinile sodelovanje z njo in ne želijo več prodajati njenih kuharskih izdelkov. Lepotica se je za svoje obnašanje opravičila na Twitterju, kjer je med drugim zapisala, da je bila v tistih časih negotova in da je iskala pozornost. "Sram me je, a se moji občutki ne morejo primerjati s tem, kar je Courtney prestajala.“ Chrissy še pravi, da ji je žal, da je svoje oboževalce razočarala, in se Courtney javno opravičila. "Žal mi je. Upam, da boš sedaj, ko veš, kako žal mi je, lahko pozdravila rane.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.