Magazin > VIP
23 ogledov

Christina Aguilera aretirana

Christina se je preveč napila in pristala za rešetkami. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pop zvezdnica Christina Aguilera je bila v zadnjem času že nekajkrat vpletena v škandale. Tokrat sta se s partnerjem Matthewom Rutlerjem znašla za rešetkami.

Pop zvezdnica in igralka Christina Aguilera je bila danes aretirana zaradi prevelike vinjenosti, nato pa po plačilu 250 dolarjev varščine izpuščena. Aretiran je bil tudi njen partner Matthew Rutler, in sicer zaradi vožnje pod vplivom alkohola, njegova varščina pa je znašala 30 tisoč dolarjev.

Namestnik šerifa Bill McSweeney je povedal, da so pevko zadržali zaradi njene lastne varnosti. Dodal je, da verjetno ne bo obtožena kazenskega prekrška. Vir s policije je še povedal, da je bila Christina videti "izjemno vinjena" in "nesposobna skrbeti zase". Tudi njeni prijatelji naj bi bili že zaskrbljeni zaradi njenega pijančevanja.

Christinine težave se po ločitvi od Jordana Bratmana kar vrstijo. Najprej je na Super Bowlu pozabila besedilo ameriške himne, nekaj dni zatem pa je skoraj padla na podelitvi grammyjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.