Magazin > VIP
5006 ogledov

Christina Aguilera pokazala hčerko in jo presenetila

Christina Aguilera Google
Ob tej pomembni prelomnici je hčerki pripravila presenečenje.

Christina Aguilera je izjemno ponosna na svoja otroka, Maxa ima s svojim bivšim možem, Jordanom Bratmanom, Summer pa s trenutnim zaročencem, Matthewom Rutlerjem. Tokrat so bile vse oči uprte v njeno hčerko Summer, ki ji je Christina pripravila presenečenje. Med koncertom v Izraelu jo je za njen 9. rojstni dan povabila na oder in zraven pela. Oboževalci so bili navdušeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

"Danes razmišljam o tem, kako hitro je minil čas. Teh 9 let je bilo polnih brezmejne ljubezni, toplih objemov, prepoznega ostajanja pokonci, Disneyevih dogodivščin in veselja, ker se mi lahko pridružiš na odru. Vsak dan se zahvalim vesolju, da mi je dalo privilegij biti tvoja mama. To je moj največji dosežek. Izjemno ponosna sem, da sem lahko priča temu, kako se razvijaš v mlado žensko. Mami te ima zelo rada," je Aguilera zapisala na Instagramu.

Lansko leto je Christina za People spregovorila o materinstvu in med drugim povedala, da želi, da so njeni otroci srečni, da bo spoštovala, kaj zanje pomeni sreča in da jih bo pri tem podpirala, piše Hello.

dezurni@styria-media.si

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.