Magazin > VIP
14 ogledov

Christina Aguilera predebela za sodnico

Christina Aguilera Barcroft/Fame Pictures
Pevka Christina Aguilera, ki trenutno kot sodnica sodeluje v resničnostnem šovu The Voice, naj bi bila za šov predebela.

Ameriški mediji poročajo, da je Christinina debelost dobila nove razsežnosti. Zvezdnica je namreč zaradi odvečnih kilogramov postala tako težavna, da je z njo nemogoče delati. Neimenovani vir je razkril, da odgovorni pri resničnostnem šovu The Voice zaradi Christininih zahtev resno razmišljajo, da bi se je znebili.

Pevka med drugim od ustvarjalcev šova zahteva, da jo snemajo samo pod določenim kotom, da ne bo "izpadla debela", prepovedala pa jim je tudi snemanje njene zadnjice. Vir je še razkril, da imajo zaradi Christine dodatno delo tudi vizažisti in mojstri osvetljave, ki morajo zahtevno zvezdnico osvetljevati samo s kotov, s katerih "ni videti debela". Če ji kaj ni všeč, morajo vse skupaj posneti še enkrat. Poseben izziv imajo tudi vizažisti, ki jo morajo naličiti tako, da bo videti bolj suha, in stilisti, ki jo morajo oblačiti v posebna oblačila, ki jim Christina pravi "suha moda". Očitno dodatni kilogrami prinesejo tudi dodatno zateženost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.