Magazin > VIP
30 ogledov

Christina Aguilera sovraži svoje telo

Christina Aguilera
1/5
Flynet
Pevka je nezadovoljna s svojo postavo, polno celulita in odvečnih kilogramov. Da bi prekrila svojo debelost, se oblači v črna oblačila.

Christina Aguilera išče uteho v hrani, kar je bilo dobro vidno tudi na na predstavitvi videoigrice The Elder Scrolls V pred dnevi, kjer se je pojavila s svojim partnerjem Mattom Rutlerjem. Roko na srce, v zadnjem času je doživela že več razočaranj. Pevka se je aprila letos po šestih letih zakona ločila od svojega moža Jordana Bratmana, njen zadnji album Bionic so kritiki označili za najslabšega v njeni karieri, prvi film, v katerem je nastopila lani, muzikel Burlesque, pa tudi ni bil ravno uspešen.

Pop zvezdnica je tako pred kratkim priznala, da sovraži svoje telo, polno celulita ter zato nosi črna oblačila, da bi prikrila odvečne kilograme. Teh se sedaj skuša rešiti s pomočjo osebnega trenerja, nutricionista in psihiatra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.