Magazin > VIP
31 ogledov

Christina imela afero s Samantho?

Christina in Sam prijateljujeta že dlje časa. (Foto: Reuters/EPA) Žurnal24 main
Vedno pogostejše druženje in zanimanje za ženske dokazuje, da naj bi imela pevka Christina Aguilera razmerje z nekdanjim dekletom Lindsay Lohan.

Potem ko je prejšnji teden pevka Christina Aguilera najavila, da se ločuje od soproga Jordana Bratmana, se zdaj še vedno ugotavlja, zakaj se zakonca po petih letih razhajata. Govorice, da je pevka lezbijka, so se še podkrepile, potem ko naj bi imela afero s Samantho Ronson, nekdanjim dekletom igralke Lindsay Lohan.

"Christina je bila s Sam prijateljica že nekaj časa, septembra sta šli z Nicole Richie v Cabo, zadnje mesece pa sta se veliko več družili. Dekleta so se nasploh veliko družile, Jordanu pa je bilo ženino razmerje s temi dekleti zelo čudno, še posebej, ker se je zbližala s Sam," je povedal vir blizu pevke.

Dolgi telefonski pogovori in nočne zabave pa niso ujezile le Jordana, temveč tudi Lindsay. Med Lindsay in Sam je to povzročilo veliko težav. Preden je Lindsay šla na kliniko za odvajanje, je bila zelo jezna in ljubosumna na razmerje med Sam in Christino.

Christina je prejšnji teden na losangeleško sodišče vložila prošnjo za razvezo zakona. Z Jordanom imata sina Maxa, ki bo januarja dopolnil tri leta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.