Magazin > VIP
30 ogledov

Christina s krvavo ustnico

Je med Christino in Jordanom prišlo do fizičnega obračuna? (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Christina Aguilera je obiskala svojega kirurga, da ji je zašil ustnico. Sta se pevka in njen soprog drug drugega lotila s pestmi?

Pevka, ki zaradi svoje ločitve od Jordana Bratmana polni strani medijev po vsem svetu, se je po poročanju ameriških medijev v bolnišnici Cedars-Sinai pojavila s prebito ustnico in nekaj praskami. Za poškodbo naj bi poskrbel njen kirurg, ki je Christini ustnico tudi zašil.  

"Christina je močno krvavela iz ustnice, Jordan pa je medicinskim sestram dejal, da je padla," je povedal neimenovani vir iz bolnišnice. Pevka naj bi svoj obraz neuspešno skrivala pod klobukom, medicinsko osebje pa je opazilo, da ima Christina na obrazu tudi nekaj prask in oteklin. Pevkin predstavnik za javnost dogodka ni hotel komentirati.

Christina in Jordan sta 12. oktobra javnosti sporočila, da se po petih letih zakona ločujeta, 29-letna pevka pa je zaprosila za skrbništvo nad njunim dveletnim sinom Maxom. Pevkini prijatelji so pred kratkim razkrili, da sta imela Christina in Jordan "odprt" zakon, Jordan pa tega domnevno ni mogel več prenašati.

Christina svoje srčne rane trenutno celi v objemu prijateljice Samanthe Ronson, nekdanjega dekleta Lindsay Lohan. Nekateri mediji celo namigujejo, da sta Christina in Samantha več kot zgolj prijateljici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.