Magazin > VIP
14887 ogledov

Chucka Norrisa zadeli dve srčni kapi

chuck norris
Reševalci so 77-letnika oživljali …

Chuck Norris meseca julija 2017 ne bo nikoli pozabil, saj je za las ušel Matildi. Zadeli sta ga namreč kar dve srčni kapi, ki sta bili tako nevarni, da so morali igralca oživljati. "Ubilo bi moške, ki so pol mlajši od Chucka. Še vedno je v odlični telesni pripravljenosti,“ je za National Enquirer povedal vir.

16. julija se je igralec z družino vračal iz Las Vegasa, kjer je potekalo tekmovanje v borilnih veščinah. V mestu Topona so najeli hotel, ker je bila ura že pozna. Ob 5.30 zjutraj je Chuck potarnal, da ima bolečine v prsih in se zgrudil pod tušem. Petnajst minut pozneje je bil z reševalnim vozilom že na poti v bolnišnico. Rešilec je menda vozil s hitrostjo 170 kilometrov na uro. Med vožnjo je Chuck nehal dihati, reševalci so ga morali zato oživljati. Ko je prispel v bolnišnico, ga je zadela še ena kap in spet so ga morali z defibrilatorjem oživljati. Ko se je njegovo stanje stabiliziralo, so ga s helikopterjem premestili v bolnišnico v Renu. "Njegova žena mi je povedala, da je za las ušel smrti. Bilo je grozno,“ je še dejal vir. Igralec si je neverjetno hitro opomogel. Že en mesec pozneje se je spet pojavil v javnosti. Chuck Norris je očitno res pravi … Chuck Norris.

Komentarjev 6
  • Tine123 14:40 24.avgust 2017.

    Rešilec je menda vozil s hitrostjo 170 kilometrov na uro. ste pa vi primitivni ej za pop..... kaj ima to veze z vsem skupaj????

  • zdrej 12:58 24.avgust 2017.

    "Chucka Norrisa zadeli dve srčni kapi" Ne On je zadel dve srčni kapi. :-)

  • Onlytime 12:38 24.avgust 2017.

    Bravo. Moral je preživeti. Legende živijo in je legenda. Tudi smrti je navezal zanko okrog vratu. Bravo!