Magazin > VIP
30 ogledov

Čigavo mednožje skriva Rebeka?

Rebeka Dremelj Facebook
Rebeka Dremelj je svoje Facebook oboževalke presenetila z zelo žgečkljivo fotografijo.

Rebeka Dremelj ne želi razkriti identitete vročega žrebca, ki je ob njej poziral zgolj s prekritim mednožjem. "Identiteta se bo videla na profesionalni fotografiji, to je le za pokušino. Fotografije sicer napovedujejo mojo novo skladbo Karneval, ki jo bom 25. oktobra na flash mob dogodku, kjer boste z menoj lahko zaplesali, predstavila na trgu Leona Štuklja v Mariboru," Rebeka pravi o fotografiji, ki je na Facebooku s pripisom 'No, drage moje dame! Kaj pa ko kapa pade?' dvignila veliko prahu. "Pri sami fotografiji se mi ne zdi čisto nič spornega, dokler je telo lepo in estetsko," se zagovarja pevka.

Tudi vas zanima, ali je maneken pod pokrivalom povsem gol? "Tega pa ne izdam, boste videli na fotografijah. Sicer pa, saj veste kaj pravijo, najlepše stvari ostajajo očem nevidne (smeh.) To vemo le fotograf, model in jaz," draži Dremljeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.