Magazin > VIP
57 ogledov

Cime: "Jasno peče vest"

Sebastijan Cimerotič Žurnal24 main
Sebastjan Cimerotič in Jasna Kuljaj, ki sta po nogometaševih besedah pred desetimi leti preživela vročo noč, zadeve nista poskušala razčistiti. "Vest jo peče," pravi Cime.

Potem ko so mediji objavili novico, da sta imela Sebastjan Cimerotič in Jasna Kuljaj pred desetimi leti avanturo za eno noč, nogometaš in voditeljica zadeve nista poskušala razčistiti.

Cimerotič je za zurnal24.si povedal, da se z Jasno po tistem, ko ga je obtožila, da "laže" in da jo "je zagotovo zamenjal za katero drugo", nista slišala. "Ona najbolje ve. Jaz sem povedal, kar sem imel povedati, ona pa naj uživa. Sama točno ve, kako je bilo, tako kot jaz," je povedal Cimerotič.

"Vest jo peče"

Cimerotič tudi ne pričakuje, da se bosta z Jasno v zvezi z omenjeno stvarjo pogovorila. "Nikoli me ne bo poklicala, ker jo peče vest. Ljudje, ki vedo, da nekaj ni res, pokličejo in te nekam pošljejo. Če bi kdo o meni tako govoril in če to ne bi bilo res, bi to osebo poklical in ji povedal svoje," je še dodal Cimerotič, ki pravi, da o vroči noči z Jasno noče več govoriti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.