Magazin > VIP
121 ogledov

Cimerotič spet samski

Sebastjan Cimerotič Mediaspeed.net
Po le nekaj tednih nove zveze je nogometaš Sebastijan Cimerotič spet samski.

Čeprav sta se nogometaš Sebastjan Cimerotič in balerina Ana Klašnja poznala že prej, ju je pred nekaj tedni njun skupni prijatelj predstavil osebno. Med njima je takoj preskočila iskrica, ljubezni pa v javnosti nista skrivala. Čeprav slavnega nogometaša vedno obkrožajo lepotice, je imel oči le za balerino. A romanca ni trajala dolgo, poroča revija Story. Cime je potrdil, da je spet samski, o podrobnostih pa ni želel razpravljati. Za pojasnila smo nogometaša poskušali priklicati, a se na naše klice ni oglašal.

Razlog, da se je z balerino razšel, naj bi bil prepir v enem od ljubljanskih lokalov. Cime je za revijo še razkril, da je nameraval z balerino novo leto pričakati v New Yorku in ni pričakoval, da se bosta razšla. Kljub vsemu pa po njegovih besedah med njima ni nobenih zamer.

Nogometaš je znan po krajših ljubezenskih romancah, še vedno pa išče ljubezen svojega življenja. Lani nam je razkril, da ga zvezdnice ne zanimajo ter da bi raje imel dekle z normalnim življenjem in službo. Najbolj ga privlačijo visoke ženske z lepo zadnjico, sam pa se še vedno drži klasičnega zapeljevanja, in sicer da sam pristopi do ženske in jo osvaja.

Komentarjev 2
  • Specijalec 13:00 27.december 2012.

    ja če še nisi ugotovil, je 99% žensk vseeno ali si bedak ali pa ne, važno da imaš denar...aja pa leta tud niso pomembna...bolj kot si star, bolje je, bojo vsaj hitro prišle do tvojega premoženja...lep primer takih žensk je ...prikaži več Daša (bivša žena Hrvatiča)

  • sprehajalec 12:35 27.december 2012.

    Katera pa mara bedaka.