Magazin > VIP
24 ogledov

Činč danes dahne usodni da

Današnji dan bo za Činča in Doris nepozaben. Napovedano slabo vreme poroke po nj Žurnal24 main
Današnja sobota je za Jožeta Činča in njegovo izbranko Doris velik dan, saj si bosta obljubila večno zvestobo.

Jože Činč, voditelj in zmagovalec resničnostnega šova Big Brother slavnih, bo danes svoji izbranki Doris dahnil usodni da. Zaljubljenca se bosta poročila civilno, slavje pa bo na prostem v Prekmurju.

Pred poroko Činč ne občuti nobene treme, v njem pa se prepletajo adrenalin in pozitivna čustva. "Gre za eno veselo pričakovanje," je povedal. Poročno slavje sta z Doris načrtovala skupaj, vendar je bil sam, kot je povedal, bolj aktiven opazovalec. Odločanje o vseh podrobnostih je prepustil bodoči nevesti.

Sam je že razkril, da bo oblečen v sivo obleko z rumeno srajco in odbito kravato, kakšna bo nevestina obleka, pa sploh ne ve, a je prepričan, da bo prekrasna. "Vem samo to, da bo v barvi šampanjca. Sicer pa je tabu, če ženin vidi nevestino obleko pred poroko. Pričakujem prekrasno ženo v še lepši obleki," nam je razkril.

Na poroki, kjer bo okoli osemdeset svatov, bo prepevala skupina Victory. Z njimi sta se dogovorila za skladbe, na katere bosta plesala, sicer pa fantje po Činčevih besedah pripravljajo nekaj fint, kar pa skorajšnjih mladoporočencev sploh ne moti. Stavijo na spontano zabavo.

Na medene tedne se bosta mladoporočenca odpravila že jutri. Nekaj dni bosta preživela v romantičnih Benetkah, nekaj dni pa v Istri. "Tam bova zganjala aktivni poročni turizem. Ravno zato sva izbrala Benetke, ker so ena A," je še na koncu v smehu povedal bodoči mož.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.