Magazin > VIP
33 ogledov

Činč ne razume Gene in Nane Zeneli

Prekmurec, ki že nekaj let biva v Ljubljani, nam je zaupal, da sta z drago prepe Žurnal24 main
Jože Činč, ki je nedavno večno zvestobo obljubil svoji Doris, se je s poročnega potovanja že vrnil v domovino. Kako sta se imela in kaj vse sta počela, nam je zaupal v kratkem pogovoru.

Jože Činč, zmagovalec resničnostnega šova Big Brother slavnih, je v pogovoru za naš portal razkril nekaj podrobnosti s poroke s svojo izbranko Doris, zaupal pa nam je tudi, kako sta se imela na medenih tednih.

"Poročno slovesnost sva izpeljala super. Pokvariti je nama ne bi moglo nobeno vreme. Doris se je s to poroko ukvarjala pet mesecev in še zdaj podoživlja vse skupaj. Še zadnji dan se je ukvarjala z detajli zanjo. Moram reči, da je projekt resnično izpeljala enkratno," je povedal Činč, na vprašanje o tem, kako sta bila zadovoljna z darili, pa odvrnil: "Nisem nor na darila, niti za kakšne druge praznike ali rojstne dneve. Dobila sva veliko raznolikih daril, med njimi kar nekaj presenečenj."

Prekmurca, ki že nekaj let biva v Ljubljani, je zelo razveselilo tudi, da sta svojo udeležbo odpovedala le dva oziroma trije povabljenci, pa še ti zaradi višje sile.

"V največje zadoščenje nama je bilo, da so se slavja udeležili skorajda vsi, ki sva jih povabila, in da so se na poroki imeli lepo. Ta je minila tako hitro, kot bi rekel piksna. Sploh se nisva zavedela, pa je že bila nedelja zjutraj."

O medenih tednih, ki sta jih preživela v Benetkah in Umagu, pa je dejal naslednje: "Na poročnem potovanju sva se imela super. Čista romantika. Videla sva vse, kar sva si želela, prepešačila sva cele Benetke od Rialta do San Marca. Spil sem 1001 kavo. Vse so bile fenomenalne, niti ene slabe ni bilo med njimi. Iz Benetk sva za dan, dva odšla domov, nato pa še v Umag za tri dni. Slednje sva dobila za poročno darilo."

Incidenta med Geno in Nano Zeneli, do katerega naj bi prišlo med vračanjem z njune poroke, pa ni želel komentirati. "Kar se dogaja med štirimi stenami, naj po mojem tam tudi ostane. Jaz česa takšnega ne bi dajal ven. To je moj komentar."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.