Magazin > VIP
44 ogledov

Činč šov na Info TV

(Foto: Tjaša Platovšek) Žurnal24 main
Činč na Info TV. Pogovorni šov Jožeta Činča naj bi na spored prišel že januarja.

“Vse je še v povojih. Imeli smo samo en sestanek, kjer smo se pomenili, kako naj bi bila oddaja videti, kaj konkretnega pa še ne,” je Jože Činč, zmagovalec Big Brotherja slavnih, TV voditelj in glasbenik, komentiral novico, da naj bi na Info TV dobil svojo oddajo.

Imeli smo samo en sestanek, kjer smo se pomenili, kako naj bi bila oddaja videti.
Jože Činč
Več ponudb, a ne TVS
“Info TV ni edina opcija. Imel sem več ponudb, a ne bi govoril o imenih,” je še povedal Činč in zanikal govorice, da naj bi oddajo ponujala tudi RTV Slovenija: “Natolcevanja o Pop TV in TV Slovenija absolutno niso resnična, da bi se komu ponujal, pa tudi ne. Hvala bogu kličejo mene, a se ne bom zaletaval.”
Kot pravi Činč, ki je, mimogrede, že prejel denarno nagrado za zmago v Big Brotherju, a je še ni trošil, honorar za sodelovanje ni odločilni faktor, saj si želi predvsem, da bi delal z ekipo, ki bo dihala z oddajo, oziroma producentski tim, “ki ne bo one man bend”.

Enourni pogovorni šov
“Načeloma sva dogovorjena. Šlo bo za enourno pogovorno oddajo, ki bo neke vrste Činč šov,” pa o sodelovanju z Jožetom Činčem pravi Vladimir Vodušek, lastnik Info TV.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Vodušek napoveduje, da bo oddaja prišla na spored januarja, poleg Činča pa bodo gledalci Info TV štirikrat na teden lahko spremljali tudi Dannyjeve zvezde. Vedeževalec Danny bo z gledalci in “glavnimi avtoritetami s tega področja”, ki jih bo gostil, kramljal ob ponedeljkih, torkih, četrtkih in petkih med 22. in 24. uro. Oddaja se bo začela 10. januarja, na Info TV pa v tem letu ostajajo tudi Požar Report TV z Bojanom Požarjem ter Infocus z Boštjanom Veseličem in Blanko Markovič.





 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.