Magazin > VIP
2790 ogledov

Cindy Crawford močno zaskrbljena za sina

cindy crawford, presley gerber Profimedia
Kaj se dogaja s Presleyjem Gerberjem?

20-letni sin nekdanje manekenke Cindy Crawford in podjetnika Randyja Gerberja, Presley Gerber, obožuje tetovaže. Mladenič, ki se ukvarja za manekenstvom, pa z motivi ni popestril le svojega telesa, ampak si je pred kratkim privoščil tudi tetovažo na obrazu. Pod desnim očesom ima sedaj napis "narobe razumljen“. 54-letna zvezdnica in njen tri leta starejši mož naj bi bila zaradi tega močno zaskrbljena, poroča Us Weekly, saj Presley očitno preživlja globoko krizo. Mladenič, ki se je zaradi preteklih težav že zdravil, naj bi imel okoli sebe ljudi, ki nanj negativno vplivajo, pravi vir. Dvajsetletnika so januarja 2019 aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola, kar je na celotno družino, ki nase še nikoli ni opozarjala s škandali, vrglo slabo luč. 

cindy crawford, presley gerber | Avtor: Profimedia Profimedia


Nad njegovim vedenjem ni ogorčena le njegova družina, ampak tudi oboževalci. Pod posnetkom njegovega potetoviranega obraza se je namreč nabralo kar nekaj negativnih komentarjev. "Bog pomagaj, edino, kar je nerazumljivo, je ta tetovaža. Uničil si svoje platno,“ je nekdo zapisal, neki drugi komentator pa je dodal: "Te res nihče ne razume? Toliko denarja res ni dobro imeti. Verjetno ti je dolgčas.“

Presley je za Page Six razložil, da se je za ta tatu odločil, ker ima že celo življenje občutek, da ga nihče ne razume. S to potezo se to več kot očitno ne bo spremenilo ...

Kakor koli že, edina, ki ga vsaj malo razume, je njegova mlajša sestra Kaia, ki mu je menda v največjo oporo. Kako blizu sta si, kaže tudi njena tetovaža. Na njeni lopatici piše "Prez“, Presleyjev vzdevek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.