Magazin > VIP
212 ogledov

Cirkus okoli zaroke ji gre na živce

Špela Grošelj in Bojan Kurež Žurnal24 main
Teden po objavi, da je Špela Grošelj zaročena, ima pevka občutek, da slovenski mediji pišejo le še o tem. Priznala je, da ji gre to že pošteno na živce, in dodala, da iz zaroke noče delati drame.

Prvi dan novega leta je šel Špelin novi izbranec Bojan na kolena in pevko zaprosil za roko. Špela je dahnila da in svoje veselje delila s prijatelji na Facebooku. Kmalu zatem je o njeni zaroki začela govoriti vsa Slovenija, skoraj dva tedna po snubitvi pa se medijski prah še vedno ni polegel.

 

"Cirkus okoli zaroke mi gre že pošteno na živce. Razumem, da je to zanimiva novica, ampak ne vem, komu je to še zanimivo po enem tednu? Ni konec sveta in ne vrti se vse okoli moje zaroke," je za Žurnal24 povedala Špela in dodala, da je edino, kar bi spremenila v njuni zvezi, da ji ne bi bilo treba vsega deliti z javnostjo. "Ampak moram, ker če ne dam izjave, mediji napišejo sami."

 

Ravno zato nam je Špela povedala, da z zaročencem poroke za zdaj še ne načrtujeta, saj nameravata v zakonski jarem skočiti leta 2012. "Trenutno so nama pomembnejše druge stvari, predvsem na poslovnem področju. Najprej se morava uskladiti, kje bova živela."

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Bojan me je rezerviral"

Špela se je za skupno življenje z Bojanom odločila predvsem zato, ker se še ob nobenem fantu ni počutila tako varno, kot se počuti ob njem. "Je zabaven, pleše, kar sem si jaz vedno želela, rad ima takšno glasbo kot jaz, oba rada potujeva in se ne omejujeva. Čeprav sva skupaj, imava vsak še vedno svoje življenje in svoje prijatelje."

 

Za razliko od medijev pa zaroke ne jemljeta resno, saj je to le še en korak naprej v njuni zvezi. "Nekje sem prebrala, da zaroka pomeni to, da si fant punco rezervira. Ta izraz mi je zelo všeč, tako da sem jaz zdaj v bistvu rezervirana. Okoli zaroke nočem delati nobene drame, midva se imava rada in Bojan je mene rezerviral."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.