Magazin > VIP
42 ogledov

Čivava ji je pomenila več kot družina

salome Facebook
Salome se je pred kratim soočila z izgubo svojega pasjega ljubljenčka Payxa, ki ji je pomenil več kot družina.

Pred tednom dni je pred očmi Salome poginila njena osem tednov stara čivava Payx, na katerega je, kot nam je povedala, pazila 24 ur na dan, a trenutek nepazljivosti je bil zanj usoden. "V sekundi je kar izginil, zato smo šli v akcijo in ga klicali, šla sem na cesto, gledala levo, desno, naprej in se nato vrnila v hišo. Ko sem prišla ven, je bil na drugi strani ceste, stopil je na cesto in nekdo ga je zbil. Na mestu je bil mrtev," nam je zaupala transdiva in dodala, da je bila to najtežja izkušnja v njenem življenju. "Pomenil mi je več kot družina, več kot ljudje, bil mi je kot ljubezen. Šele zdaj vidim, kako sem ga ljubila. Zelo me je prizadelo."

Voznik avtomobila se ni ustavil, 41-letna zvezdnica je povedala, da je odpeljal, kot bi povozil muho. V šoku ni mogla niti razmišljati, bila je jezna nanj, nase in na ves svet.

Kljub izgubi pa je odločena, da bo na Payxa vsaj malce pozabila, zato si je že omislila novega ljubljenca, na njeno veselje psičko, ki je s Payxom celo v sorodu. "Našla sem njegovo babico in zdaj bom vzela njegovo teto, ki je stara pet tednov. Hotela sem, da je iz njegovega rodu, poimenovala pa sem jo Kali. Zdaj je še pri mamici, še čakam, da jo dobim, da malo pozabim na Payxija. Zato sem vzela tudi punčko, da je ne bom primerjala z njim," nam je še pojasnila Salome.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.