Magazin > VIP
23 ogledov

Claire Danes je harvardska ženska leta

Claire Danes, Hasty Pudding
1/11
EPA
Študenti ameriške univerze Harvarda so tudi letos podelili šaljivo nagrado Hasty Pudding. Čast je pripadla 32-letni igralki, ki je pred kratkim prejela tudi prestižno filmsko nagrado zlati globus.

Letošnja dobitnica nagrade Hasty Pudding Theatricals Woman of the Year, ki jo vsako leto podeljujejo študentje prestižne ameriške univerze Harvard igralcem za"izjemen doprinos svetu zabave“, je igralka Claire Danes. "To je krasno. Ta izkušnja bo za vedno ostala globoko v mojem spominu,“ je povedala zvezdnica, ki jo je na podelitvi spremljal soprog Hugh Dancy.

Čast, ki jo harvardski gledališki oddelek podeljuje že od leta 1951, je lani pripadel igralki Julianne Moore in voditelju Jayu Lenu. Pred tem pa so nagrado prejeli že Justin Timberlake, Anne Hathaway, Tom Cruise, Robert De Niro, Clint Eastwood, Harrison Ford, Anthony Hopkins, Steven Spielberg, Christopher Walken, Bruce Willis in James Franco.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.